Můj sen o zlatě a sněhu - Fourcade, Martin, 1988- (Jota, 2018)
Vyprávění úspěšného francouzského biatlonisty, mistra světa, držitele olympijských medailí a mnohačetného vítěze v jednotlivývh závodech.