V oblaku dezinfekce - Devátá, Ivanka, 1935- (Motto, 2018)
Knížka úsměvných postřehů z oblasti zdravotnictví, tak, jak oblíbená česká herečka získávala zkušenosti jako pacientka v nejrůznějších zdravotnických zařízeních.