Přežijí jen nejsilnější - Hawdon, Robin, 1939- (XYZ, 2018)
Nevšední napínavý rozsáhlý román spojuje detektivní bádání knižním světem v naší současnosti s otázkami po původu člověka a dokazováním ne/existence Boha - i špionážní zápletku z období druhé světové války.