Závod míru, aneb, Tour východu - Chaloupka, Jan, 1943- (XYZ, 2018)
Od roku 1948 lákal Závod míru diváky, fanoušky, stal se přehlídkou světové amatérské cyklistiky. Na západ od našich hranic se o této cyklistické senzaci psalo jako o Tour de France Východu. Nahlédněte do historie tohoto slavného etapového závodu s téměř šedesátiletou historií. Nakladatelská anotace.