Záhrada motýľov - Hutchison, Dot (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2018)
„Krása ešte nikdy nebola taká desivá... Prvý diel oceňovanej trilógie.“ Izolovaná záhrada, kvitnúce rastliny a... zbierka nádherných motýľov – mladých žien, ktoré boli unesené. O to všetko sa stará Záhradník, zvrhlý muž posadnutý uchovávaním krásnych dievčat. Jedna z tých, čo prežijú, Maya postupne odkrýva podrobnosti o tomto desivom mieste aj o svojom väzniteľovi. Ako sa jej napokon podarí utiecť? Prežijú aj ďalšie dievčatá? Agenti FBI Victor Hannoverian a Brandon Eddison musia vyriešiť najotrasnejší prípad svojej kariéry.