Čert tě vem - Nový, Saša (E-knihy jedou, 2018)
24 letý, krásný, mladý muž, Michal, co má rád sex, peníze a sám sebe. O deset let starší Marek, který už něčeho v životě dosáhnul a ví, co chce. Dva rozdílní kluci. Přesto se jednoho večera potkají na internetové seznamce. Má jejich setkání vůbec význam? Mají si ti dva co říct? O tom je novela Čert tě vem.