Tary : příběh parkouristy : historie, současnost, tutoriály - Povoroznyk, Taras, 1992- (XYZ, 2018)
Průvodce životem parkouristy a youtubera Taryho a zároveň tréninková příručka pro všechny, kteří se chtějí parkouru věnovat.