Zapomenuté jehňátko - Davies, Kate, 1983- (Příběhy se šťastným koncem, 2014)
Příběh chlapečka Bena, který se svou rodinou pomáhá zachránit před povodní sousedovo stádo oveček. Pro mladší děti, vhodné pro začínající čtenáře.