Vyjmenovaná slova a jedna myška snová - Dvě Terezi A p.Kučera, (E-knihy jedou, 2018)
Trochu ledabylého veršování a hraní si s vyjmenovanými slovy na příběhu o myšce a mýtině. Hravá forma veršů zve ke spolupráci a doplnění příběhu o myšce. Obrázky nakreslila dvanáctiletá Tereza podle vzoru různých ilustrátorů.