I blázni chtějí žít - Militká, Hana (E-knihy jedou, 2018)
Napínavý román „I Blázni chtějí žít I“ se odehrává v hereckém prostředí. Mladá herečka Lenka začíná točit svůj první velký film dokonce se zahraničním obsazením. Potká ji několik velkých problémů. Dokáže si sama poradit? „I Blázni chtějí žít I“ je napínavé čtení o mladých lidech plných lásky, nadějí a ctižádosti. Obstojí v dnešním tvrdém světě? Čtěte román „I Blázni chtějí žít I“, dozvíte se víc. Tváří obálky je modelka Nikol Nejedlíková, foto Roman Albrecht. Předmluvu vytvořila Květina Halberštátová.Brzy se objeví v prodeji volné pokračování, napínavý špionážní román „I Blázni chtějí žít II“.