Davidův dům - Lambert, Michel, 1947- (Medusa (Volvox Globator), 2018)
Literární cenou oceněný román belgického autora o osamění mezi lidmi, o životě "singles" v moderním velkoměstě, o smyslu života po ztrátě iluzí.