Sportuj se psem! : canicross - běh pro radost - Salačová, Kateřina, 1984- (CPress, 2018)
Canicross, kynologický sport, znamená běh se psem ve volné přírodě. Autorky, milovnice psů a aktivní závodnice i pořadatelky sportů se psem, poradí, jak začít a na co se zaměřit. Kniha představuje tréninkové plány, správnou techniku běhu, výběr vhodné výstroje, výživová doporučení, ale i navrhuje správnou péči o psa a mnoho dalších užitečných rad a doporučení. Kniha je vhodná pro úplné začátečníky, znalci zase ocení tipy na konkrétní závody pořádané v ČR i kluby věnující se sportování se psem.