Encyklopedie automobilů : české a slovenské osobní automobily od r. 1815 do současnosti - Šuman-Hreblay, Marián, 1950- (Autosalon (CPress), 2018)
Encyklopedie přináší přehled všech výrobců automobilů, kteří působili na českém a slovenském území od roku 1815 do počátku 21. století.