1000 švédských slovíček : ilustrovaný slovník - Straková, Eliška (Ilustrovaný slovník (Edika), 2012)
Tematicky uspořádaný ilustrovaný slovník znázorňuje běžné životní situace a je určen začátečníkům, zejména dětem. Slouží k názorné výuce a procvičování základní slovní zásoby.