Noc (SK) - Minier, Bernard (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2018)
Štvrté pokračovanie bestsellerovej série s kriminalistom Martinom Servazom. Pri vyšetrovaní vraždy na ropnej plošine nórska vyšetrovateľka Kirsten Nigaardová nájde v kabíne podozrivého zvláštne fotografie. O pár dní neskôr už sedí v toulouskej kancelárii kriminalistu Martina Servaza, ktorý si snímky so záujmom prezerá. Je na nich on sám zachytený objektívom nepolapiteľného sériového vraha Juliana Hirtmanna. To však nie je všetko. Na jednej z fotografií je malé dieťa a jediné slovo: Gustáv. Pre Kirsten a Martina sa začína desivá výprava s ešte desivejším nepriateľom na jej konci,