Manželé Goebbelsovi : svůdník a vražedkyně - Miko, Václav, 1971- (Petrklíč, 2015)
Publikace se zaměřuje na překvapující skutečnosti manželského vztahu Josefa Goebbelse a jeho manželky Magdy a prozrazuje intimnosti z jejich osobního života. Prominentní nacista byl notorickým sukničkářem, jeho žena se zcela oddala myšlenkám nacionálního socialismu a führerovi byla připravena obětovat úplně všechno. Navenek ideální manželství však bylo vztahem dvou lidí, jejichž skutečný život byl plný protikladů a extrémů.