Vražda na zahradě - Bálek, Jaroslav (E-knihy jedou, 2018)
Tři detektivní povídky spojují záhadná úmrtí. Soukromý detektiv Pavel Havránek nepoužívá pistoli, má rád pivo, českou kuchyni a klasické hospody a na své pachatele má kromě dlouholetých zkušeností a starých policejních známostí jen intuici, logiku a důvtip. Kdo stojí za náhlým úmrtím na zahradní slavnosti? Kdo zabil ředitele v jeho kanceláři po rozlučkové oslavě? A kdo se potřeboval zbavit majitele úspěšné firmy? Mohlo jít o náhodu nebo o promyšlené zločiny? A jaké mohly být motivy? Láska a nenávist, nebo kariéra a peníze? Nebo snad od každého něco? Tři detektivky s humoristickým nádechem, které k napínavosti nepotřebují střílečky, výbuchy ani exotické prostředí.