Časodějové. - Ščerba, Natal‘ja Vasil‘jevna, 1981- (Fragment, 2016)
První díl série Časodějové určené starším dětem. Vasilisa je děvče jako každé jiné, tedy kromě toho, že je sirotek. Jednoho dne se však celý její dosavadní svět změní, když se o ni začne nečekaně zajímat její otec.