Kroniky pozůstalých. - Pearson, Mary 1955- (CooBoo, 2018)
Lia utekla ze svého domovského království proto, aby se nemusela podvolit politickému sňatku. Poté stála před komplikovanou situací mezi dvěma muži, z nichž jeden byl její nastávající princ a druhý na ni najatý nájemný vrah. A nyní, po mnoho nebezpečných dobrodružstvích, se přece jen nakonec bude muset vrátit do svého rodného království Morrighanu a naplnit úděl První dcery. Neboť osudy všech království nyní závisí pouze a jen na ní.