Vesmír v kabale - Halevi, Z'ev ben Shimon, 1933- (Halevi, Z'ev ben Shimon, 1933- Sebrané spisy, 2017)
Doplňuje horizont třech předchozích Haleviho knih, které sahají od úvodní práce Strom života přes studii o makrokosmu Adam a kabalistický strom po kabalistické metody The Way of Kabbalah (Kabalistická cesta). Cílem knihy je vykreslit makrokosmický řád v různých rovinách reality, hierarchii bytostí a jejich funkcí se zvláštním zřetelem k lidstvu, které může v těchto světech přebývat. Nakladatelská anotace. Kráceno.