Tvář anděla - Formánková, Lea (E-knihy jedou, 2018)
Poutavá sbírka poezie, která vás osloví. Autorka vkládá do svých veršů kus sama sebe. Odráží se v nich lidské osudy, touhy, smutek, štěstí a naděje. Text je doplněn krásnými ilustracemi.