Lidské jednání : pojednání o ekonomii - Von Mises, Ludwig, 1881-1973 (Liberální institut, 2018)
Význačný teoretik liberalismu vymezuje podstatu ekonomických zákonitostí coby praktickou výbavu pro chování každé lidské bytosti.