Obránce perimetru. - Atamanov, Michail, 1975- (Fantom Print, 2018)
Jde o hru pro elitní "klub" bohatých, kteří si v ní dokazují svou výjimečnost. Bohužel cizinci se v ní moc nedaří, a tak chce vše vyřešit angažováním skvělého stratéga Ruslana. Samozřejmě že jde o ilegální řešení... Probuzení v cizím těle je pro Ruslana první šok. Druhý, daleko větší, je zjištění, že se stal Georgem, členem Oranžového rodu a korunním princem Říše, a nachází se ve vesmíru na palubě těžkého útočného křižníku. Seznámení se zástupci mimozemských ras kudlanů a chameleonů je už opravdu jen drobnost... Po překonání prvotních nesnází se Georg/Ruslan pouští do hry a jeho neortodoxní přístup rychle slaví úspěch. A ten se neodpouští... Brzy musí čelit podrazům a intrikám nejen konkurenčních rodů, ale i z vlastních řad. Jenže na podobné hrátky možná moc času nezbývá, protože Říši napadli mimozemští vetřelci, cizáci, a jejich převaha je drtivá. Nastává pravý okamžik, aby Ruslan dokázal, že jeho pověst špičkového hráče vůbec nepřeháněla. Ve víru všech událostí ale Ruslan začíná stále více přemýšlet nad tím, zda se opravdu stále ještě jedná o hru... nebo je vše úplně jinak? Nakladatelská anotace.