Lovci ohně - Kallentoft, Mons, 1968- (Detektivní román (Host), 2018)
Devátý kriminální případ švédské inspektorky Malin Forsové. Malin hledá pachatele dvou vražd - spálené ženy v Rydském lese a mrtvého chlapce v kontejneru na odpadky.