Univerzita výnimočných 2 - Zrada - Charbonneau, Joelle (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2018)
Priateľov si drž blízko, nepriateľov ešte bližšie! Ciu Valeovú vybrala vláda do elitnej skupiny najlepších a najnadanejších študentov zo všetkých kolónií. Na univerzite v Tosu sa z nej má stať jeden z vodcov vojnou zničenej krajiny. No spomienky na brutálne testovanie, pri ktorom umierali ľudia, ju desia v snoch. Ostatní študenti, ktorým vymazali pamäť, žijú v blaženej nevedomosti, Cia však vie svoje! V snahe odhaliť odpornú pravdu o vražedných praktikách najvyšších vládnych úradníkov vystavuje veľkému nebezpečenstvu seba aj svojich blízkych.