Těhu v běhu - Štumpf, Anna (CPress, 2018)
Autorka úspěšného blogu www.Tehuvbehu.cz, hobby běžkyně a fitness nadšenkyně píše nejen o běhání v těhotenství, ale také o tom, jak se po porodu dostat zpátky do formy. Na knížce spolupracovala s celou řadou odborníků, lékařů, fyzioterapeutů, trenérů a hlavně maminek, které byly v těhotenství také velmi aktivní. Nakladatelská anotace. Kráceno.