Soužití k zabití - Devátá, Ivanka (Albatros Media a.s., 2018)
Dva přátelé ze studentských let, Vojta a Tereza, se znovu setkávají, tentokrát na stránkách dopisů. On – manželský poradce, ona – redaktorka plzeňských novin. On – muž, přítel a odborník přes partnerské vztahy, ona – inteligentní žena, která nepostrádá dobře odměřenou dávku upřímnosti, humoru a potřebného nadhledu. Po patnácti letech spolu znovu navázali kontakt prostřednictvím korespondence. Tímto možná neobvyklým, ale o to zajímavějším způsobem si sdělují své osudy, vtipně je komentují a navzájem si pomáhají řešit životní a vztahové problémy.