Bratrstvo. - Flanagan, John, 1944- (Fantasy (Egmont), 2018)
Další z knih o bratrstvu Volavek, v němž se mladí bojovníci snaží zvítězit v souboji s nebezpečnými piráty. Volavky dopřejí sluchu poslovi, jenž prosí o pomoc při hledání syna císařovny ze státu Byzantos, ležícího na druhé straně moře. Více než dobrodružná plavba Volavky dovede k nedobytné pevnosti. Z původního plánu, zúčastnit se každoroční soutěže o nejlepšího bojovníka Skandie, tak prozatím sejde.