Špatně uvařené housle - Brinda, Robert (E-knihy jedou, 2018)
Namlouvací rituály. Všichni je známe. První pohled, první úsměv, první ohození cíle vlastním DNA. Potud vše v pořádku. Nejste-li chemik. Robert Brinda, mistr pavědecké satiry, přichází s dalším bláznivým pojednáním o světě, které vám buď poodhalí pravdu o největších otázkách vesmíru, nebo vám způsobí samovolnou lobotomii.