Podivuhodná dobrodružství Jonatana Gullibla : příběh o supech, zlodějích, moci politiků a principech svobodné společnosti - Schoolland, Ken (Liberální institut :, 1999)
Originální podobenství o životě v nesvobodné společnosti.