Podvedená - Knápková, Monika (Viking, 2018)
Důvěra a rodina pro třiceti čtyř letou Emu znamenají víc než cokoliv jiného. Žije s manželem Petrem a s devítiletým synem Samem klidným životem, i když se stále nemohou vyrovnat s bolestnou ztrátou – smrtí mladší dcerky Nikolky. Jejich vztah prošel krizí, ale oba dva to ustáli a zdálo se, že je už nemůže nic rozdělit. Do života Emy se ale znenadání vrátí její první velká láska, Dan. Před lety je rozdělila fatální chyba, za kterou oba dva zaplatili vysokou cenu. Ema je jeho návratem zaskočená a má pocit, že ho vlastně nikdy nepřestala milovat. Rozmýšlí se, zda má podvádět svého muže a žít dva životy, nebo se od charismatického Dana držet stranou. Je to jen chtíč po vášni, která jí doma schází, nebo vzkříšená láska? Sama nezná odpovědi na otázky a bohužel brzy zjistí, proč se Dan objevil, a také se dozví, že její manžel má velké tajemství, které jí od základu změní život. Koho si nakonec Ema vybere a jak s ní život zatočí, si můžete přečíst v napínavém románu Podvedená.