Renegáti - Meyer, Marissa, 1984- (Egmont, 2018)
Kdysi se lidé Výjimečných báli. Pak díky Anarchistům zavládl chaos a z něj povstala skupina Renegátů, kteří vystupují jako hrdinové světa a ochránci zákona. V jejich středu se objeví Nova, Anarchistka, která má spoustu dobrých důvodů, proč Renegáty nenávidět. Pak ale potkává Adriana, mladíka, který patří k Renegátům. Dokáže Nova uskutečnit svou pomstu?