Poustevník - Horst, Jørn Lier, 1970- (Thrill, 2018)
Další díl ze série detektivek s postavou komisaře Wistinga. Tentokrát půjde společně s novinářkou Linou, svou dcerou, po stopě záhadného Poutníka, který krade identitu osamělých lidí. První obětí je Wistingův soused, vzápětí se najde další tělo.