Vtipy pro děti 2 - kolektiv, autorů (Albatros Media a.s., 2018)
Se smíchem jde všechno lépe! Ilustrovaná kniha plná vtipů udělá radost všem. Ať už se začtete do vtipů o Pepíčkovi, ze školy, o prarodičích, z pohádek nebo dalších, pořádně se zasmějete a budete mít dobrou náladu. Věděli jste, že během smíchu se mozku dostává až 5 x více kyslíku než při obvyklém dýchání a dochází při něm k dokonalé synchronizaci mozkových hemisfér? Doporučujeme tedy číst tuto knihu i o přestávkách ve škole. O hodinách vám to pak bude víc myslet.