Nejtemnější polibek - Arthur, Keri (Fantom Print, 2018)
Riley Jensonová loví zloduchy a dělá to s osobitým stylem. Riley s upíří krví kolující v žilách a s nadpřirozeným vlkodlačím čichem na nebezpečí nosí lodičky z hadí kůže a nekompromisně se vrhá do nejnovějšího případu: má chytit vražedkyni, jejímiž oběťmi jsou promiskuitní ženy z lepší společnosti a bohatí a mocní muži, s nimiž se scházely. Pro Riley však případ nabere mrazivý zvrat, když se objeví druhý zabiják, který za sebou nechává cestičku ze zohavených těl: šílený mladý upír, který si vybírá oběti na základě minulosti poznamenané tragédií. Riley ví, že má dostatek schopností i důvtipu k tomu, aby chytila dva sériové vrahy najednou... dokud jeden z nich neudeří na její vlastní pevně sevřený klan - a dokud do jejího života opět nevstoupí jeden sexy upír, aby jí pomohl při lovu. Jmenuje se Quinn. Žije snad už celou věčnost, prolil krev a dělil se o rozkoše... a je jediným mužem, nad nímž nemá Riley absolutně žádnou kontrolu... Nakladatelská anotace. Kráceno.