Wonder Woman : válkonoška - Bardugo, Leigh, 1975- (CooBoo, 2018)
Fantasy román inspirovaný světem komiksových superhrdinů, ve kterém především díky přátelství a odhodlanosti získají Diana s Aliou sílu k záchraně světa.