Labyrint pohybu - Kolář, Pavel, 1963- (Rozhovory (Vyšehrad), 2018)
"Hýbeme se buď málo, nebo špatně a pohyb se vytrácí nejen ze života, ale i z medicíny," tvrdí profesor Pavel Kolář, renomovaný fyzioterapeut, který už třicet let působí na poli rehabilitační medicíny, potažmo i té sportovní.