Marx a Satan - Wurmbrand, Richard, 1909-2001 (Stefanos, 2018)
Kniha se věnuje "temným" stránkám v myšlení Karla Marxe v kontextu ideje komunismu. Na základě zkoumání výpovědí, spisů i básní Karla Marxe a jeho následovníků autor ukazuje, jak "kníže temnoty" dal lidem do rukou "meč", kterým mají terorizovat národy. Zároveň odhaluje metafyzické rozměry zla totalitní moci, které jsou materialistickému světu neznámé. Wurmbrand dokazuje, že toto hnutí není jen výtvorem lidí toužících po bohatství a moci, ale že jeho cílem je - "podle satanského působení" - rozvrat a zničení lidstva. Nakladatelská anotace. Kráceno.