Trosečníci. - Morgan, Winter (Computer Press, 2018)
Druhá kniha série Trosečníci. Simon, Michael a Lily hrají společně Minecraft na serveru pro více hráčů, když přímo uprostřed velkolepé bitvy uhodí do vedení blesk, který je vtáhne přímo do hry. Trojice hrdinů musí spojit své síly a najít cestu domů.