Mimo provoz - Chromý, Adam, 1983- (Plus, 2018)
Humorně laděný román o televizní hlasatelce, která se musí smířit s ústupem ze slávy. Silvii Ostrčilovou zná celý národ. Pracuje jako televizní hlasatelka od roku 1972. Když po více než třiceti letech dostane výpověď, musí se v první řadě vyrovnat s tím, že na její podpis už jsou zvědaví jen na úřadu práce. Právě zde však překvapivě čekají noví přátelé, kteří ji naučí užívat si obyčejné dny.