Země příběhů. - Colfer, Chris, 1990- (Fragment, 2018)
Kdo má na svědomí ztracené děti? Země příběhů je vzhůru nohama a sourozenci Baileyovi a jejich přátelé musí záhadě přijít na kloub. Může za to Maskovaný muž? Nebo záhadný nepřítel, který ovládá neporazitelnou armádu těch největších ničemů? Od 9 let. Představte si, že každá kniha může být portálem do světa, o kterém vypráví. Přáli byste si cestovat zeměmi, o kterých právě čtete, a potkávat hrdiny z oblíbených příběhů? Kmotřička víla chce potěšit svého smutného syna, a tak stvoří lektvar, který umožňuje vstupovat do knih a prožívat vyprávění na vlastní kůži. Nemá ovšem ani tušení, co tím způsobí. Její syn totiž netouží po ničem jiném, než zničit Zemi příběhů a s ní i všechny víly. V dalším díle Země příběhů Alex, Connor, Mášenka, Jack, Červená Karkulka a Matka Husa musí porazit záhadného nepřítele, který se zmocnil Portálového elixíru a teď shromažďuje armádu složenou z těch nejproklatějších ničemů, kteří se kdy v knihách jen mihli. Podaří se jim vypátrat, co se stalo s pohřešovanými dětmi, kdo je Maskovaný muž a zachránit Zemi příběhů?