Život zn. Hygge - Blake, Rosie (Jota, 2018)
Příběh o Dánce, která pomocí hygge změnila život malého anglického městečka. Jednoho dne se v anglické vesničce objeví Klára, dívka z Dánska. Protože nemá kde bydlet, domluví se s majitelkou krachujícího hračkářství, která odjíždí, že se jí dočasně postará o papouška a kocoura. Klára během pár dnů promění obchod v nádhernou oázu pro děti i dospělé a postupně tím změní nejednoho obyvatele... Hygge, to je severský fenomén útulna, pocit pohodlí, tepla, pohostinnosti a komunity. Je to život, který přináší radost a potěšení. Právě díky hygge jsou skandinávské země neustále považovány za nejšťastnější místo k životu.