Včelka Meduška : pohádky z včelího úlu - Šiborová, Zdeňka (Fragment, 2018)
I když má Meduška práce nad hlavu, vždycky si najde čas na zvídavé otázky malé včelí larvičky a vypráví jí o tom, jak to chodí v úlu a kdo má co na starosti. Dozvíte se spoustu věcí nejen o včelkách, ale i čmelácích, beruškách nebo vosách. Krásné pohádky pro nejmenší, díky kterým poznají, jak to chodí ve včelím úlu. Nakladatelská anotace. Kráceno.