Kapitán Padák & Ztráty a nálezy - Baluchová, Kristína, 1983- (CPress, 2018)
Knížka pro mladé dobrodruhy z prostředí letecké dopravy, plná nejen napětí, ale i užitečných informací. Pro děti od devíti let. Zatoužili jste někdy létat? Lehká pomoc! Kapitán Padák vás zve na palubu Boeingu 737 a na nevyzpytatelný výlet kolem naší planety. Kromě nových informací o ovládání těžkého stroje ve výšce několika tisíc stop se dozvíte i něco o cestování v čase, fyzikálních jevech v praxi a naučíte se používat leteckou abecedu. Nakladatelská anotace.