Radek Štěpánek : český lev - Jindrová, Markéta (XYZ, 2018)
Životopis českého tenisty Radka Štěpánka, vítěze US Open a Australian Open, který v listopadu 2017 oznámil ukončení aktivní kariéry a spolu s legendárním Andrem Agassim začal trénovat hvězdného Novaka Djokoviće. Vyhrál 23 titulů, dvě grandslamové trofeje a bronzovou olympijskou medaili. Nejlepšího kariérního umístění na světovém žebříčku pak dosáhl v roce 2006, kdy obsadil osmou příčku. Nakladatelská anotace. Kráceno.