Neobyčajné dobrodružstvá - Wallace, Daniel (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2018)
Neobyčajne optimistický príbeh od autora bestsellera Veľká ryba Edsel Bronfman má tridsaťštyri a žije asi najobyčajnejší život na svete. Pracuje ako referent a vo voľnom čase navštevuje svoju starú a dementnú matku. Je poriadkumilovný, hanblivý a nikdy nechodil so žiadnym dievčaťom. Navyše je presvedčený o tom, že život ho akosi obchádza. Jedného dňa mu však zavolajú z agentúry Neobyčajné dobrodružstvá a oznámia mu, že vyhral víkendový pobyt na Floride. Má to len jednu podmienku: ponuka je určená pre pár. Bronfman má necelé tri mesiace, aby si našiel spoločníčku...