Inspektor Prevít - Niedl, František, 1949- (MOBA, 2018)
Detektivní román z prostředí newyorského policejního sboru. Inspektor Prévit je podivínský typ, vysmívaný svými kolegy a frustrovaný z nerovného manželství. Nadřízenými je trpěn pro mimořádné výsledky v objasňování odložených případů. Jeho dosavadní život obrátí naruby nový případ, ve kterém má mocného protivníka, kterého nic nezastaví.