Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 2 - Švandrlík, Miloslav (Albatros Media a.s., 2018)
Uličníci z Posázaví znovu v akci Žáci Kopyto a Mňouk mají už zase napilno. S nadšením se pouští do nových lumpáren i sportovních zápolení, a jak už je u nich zvykem, ne vždy vše dopadne tak, jak si původně plánovali. Kapitán Ošmera si ani tentokrát neodpočine, malí detektivové ho totiž pořádně zaměstnávají. Ani pan učitel Pěnička to s chlapci nemá snadné, natož pak jejich věčný sok žák Bičiště. Ať už se s uličníky z Posázaví vydáte kamkoli, připravte se na velké dobrodružství.