Sen o moři - Votroubková, Petra (E-knihy jedou, 2018)
Svět je plný úžasných míst, která pulzují životem a přímo vybízejí k prozkoumání. Kaňon však mezi takováto místa rozhodně nepatří. Právě naopak – v malé osadě mezi skalami žije pouze pár lidí, na které svět už zapomněl. A to je nakonec možná dobře. Podivným věcem, které se tu čas od času dějí, by totiž nikdo, kdo není místní, nejspíš neuvěřil.