Hrabě Špork : román z osmnáctého století - Svátek, Josef, 1835-1897 (Stefanos, 2017)
Historický román populárního českého spisovatele devatenáctého století, který poprve vyšel roku 1889, je beletrizovaným portrétem barokního šlechtice a mecenáše Františka Antonína Šporka